VI SOM JOBBAR HÄRSanna driver och äger Salong Notsch sedan januari 2015.

Med mer än 30 årserfarenhet inom frisörbranchen och 20 år som frisörlärare har hon en gedigen och bred kompetens. Sanna har jobbat som Art Director för intercoiffure Sverige och även som färgtekniker för Revlon. Idag  jobbar hon   i styrelsen för Frisörföretagarna som är vår branschorganisation samtidigt som hon sköter det administrativa för Notsch.

Hon har både gesällbrev och mästarbrev och är diplomerad inom hairtalk extensions. 

Annelie är utbildad frisör från S:t Eriks Gymnaisum sedan 2015 och har jobbat på Notsch sedan öppningen januari 2015.

Hon har gesällbrev, är diplomerad inom hairtalk extensions samt vidareutbildad inom klipp- och färgtekniker genom Revlon professional och Noberu. Annelie är duktig på allt och älskar verkligen sitt yrke.

Annelie är för närvarande mammaledig 

Jessica är utbildad frisör sedan 2007 från S:t Martins gymnasium och har därefter jobbat i Järfälla. Hon har jobbat på salong Notsch sedan augusti 2015.

Har gesällbrev, är diplomerad inom hairtalk extensions. Vidareutbildad inom klipp- och färgtekniker genom Wella Professional och Noberu Herrkurser . Jessica har med sin gedigna erfarenhet kunskap inom allt i yrket och gillar variationen det ger. 


Ella är utbildad frisör från s:t Eriks gymnasium sedan 2004 och har därefter jobbat både inne i stockholms city och i Järfälla. Hon har jobbat på Notsch sedan oktober 2018. 

Vidareutbildad inom klipp- och färgtekniker genom Revlon professional och Noberu Herrkurser. Ella är vår expert i folietekniker. 

Karolina är färdigutbildad från st:Eriksgymnasium sedan 2022.

Hon är diplomerad inom Your hair dealer extensions och vidareutbildad genom Noberu herrkurser. Karro älskar att göra slingor men är duktig i allt.

Karro har gesällbrev.

Julia är färdig utbildad frisör från s:t Martins gymnasium sedan juni 2021.

Hon är diplomerad inom Your hair dealer extensions och vidareutbildad genom Noberu herrkurser.

Julia har även hon gesällbrev i yrket. Julia är särskillt duktig på att klippa killar och färgningar.  Julia har Gesällbrev. 

Just nu är Julia mammaledig.