VI SOM JOBBAR HÄRSanna driver och äger Salong Notsch sedan januari 2015.

Med 25 årserfarenhet inom frisörbranchen och 20 år som frisörlärare har hon en gedigen och bred kompetens. Pararellt med salongslivet jobbar hon även som färgtekniker för Revlon professional vilket gör att Notsch personal ständigt är uppdaterade med de senaste trenderna inom hår.

Hon har både gesällbrev och mästarbrev och är diplomerad inom hairtalk extensions.

Annelie är salongschef på salong Notsch. 

Hon är utbildad frisör från S:t Eriks gymnaisum sedan 2015 och har jobbat på Notsch sedan öppningen januari 2015. 

Hon har gesällbrev, är diplomerad inom hairtalk extensions samt vidareutbildad inom klipp- och färgtekniker genom Revlon professional och Noberu.

Föräldraledig

Sophie är utbildad frisör från Svenska frisörskolan i Solna sedan 2015 och har jobbat på Notsch sedan januari 2016.

Hon har gesällbrev, är diplomerad inom hairtalk extensions samt vidareutbildad inom klipp- och färgtekniker genom Revlon professional och Noberu.

Jessica är utbildad frisör sedan 2007 från S:t Martins gymnasium och har därefter jobbat i Järfälla. Hon har jobbat på salong Notsch sedan augusti 2015.

Har gesällbrev, är diplomerad inom hairtalk extensions. Vidareutbildad inom klipp- och färgtekniker genom Wella Professional och Noberu.


Ella är utbildad frisör från s:t Eriks gymnasium sedan 2004 och har därefter jobbat både inne i stan och i Järfälla. Hon har jobbat på Notsch sedan oktober 2018. 

Vidare utbildad inom klipp- och färgtekniker genom Revlon proffesional och Noberu.

Sanaz är utbildad frisör från Svenska Frisörskolan sedan 2018 och har jobbat på Notsch sedan december 2018.

Hon har gesällbrev, är diplomerad inom Hairtalk extensions och vidareutbildad inom klipp-och färgtekniker genom Revlon proffesional oxh Noberu.

Azilde är utbildad frisör från Svenska Frisörskolan sedan 2019 och har jobbat på Notsch sedan Juni 2019. Hon jobbar nu med sina timmar mot gesällbrevet och är därför Traniee hos oss och har ett reducerat pris.